Hľadala som spôsob, ako si privyrobiť a som tu už 15 rokov

Napadlo vás, že by sa dalo žiť a zarábať inak, že si vy aj vaša rodina zaslúži niečo iné? Mne táto otázka behala po hlave neustále. Čo keby som mohla rozhodovať sama o svojom čase, o svojom plate, o kariérnom postupe, o kolektíve, jednoducho o všetkom, čo sa mi pri vtedajšej práci nedostávalo. Vládla vo mne nespokojnosť.

Bola som vtedy učiteľka a nevedela som síce, ako sa to dá spraviť, no vedela som, že to chcem. Teraz, po tých rokoch, môžem povedať Verte, dá sa to.

Universal mi už pred 15 rokmi umožnil slobodne sa rozhodovať a naplno sa realizovať. Najprv, držiac sa zubami nechtami ,,istôt,“ som to skúsila len popri zamestnaní . Klasika, chcela som si privyrobiť. No rýchlo som zistila, že ma práca sprostredkovateľa začína nesmierne baviť aj napĺňať. Začínala som pociťovať, že si moju prácu tu vážia a navyše nadštandardne platia a odmeňujú . Moje rozhodnutie bolo napokon vlastne úplne jednoduché – rozhodla som zavesiť učiteľstvo na klinec.

To som nikdy neoľutovala . Vďaka nemu stojím totiž finančne pevne na zemi a poznám svoju hodnotu. Tu viem, že systematická práca prináša ovocie a môžete osobnostne aj kariérne rásť. Mne sa podarilo vyrásť z „obyčajného“ sprostredkovateľa na regionálneho riaditeľa. Takže teraz sama rozhodujem, koho si vezmem do tímu, kedy a koľko budem pracovať a kedy oddychovať.

Momentálne vediem najúspešnejšie regionálne riaditeľstvo v Universale. Dávam ľuďom slobodu a verím im. Verím, že aj oni majú v sebe ten vnútorný motorček ako ja a že sami vedia, koľko si touto prácou potrebujú zarobiť. Nemusím ich ťahať ani tlačiť, len im ukazujem cestu . Každý z nich je pre mňa dôležitý. Najviac tí, ktorí chcú. Tak, ako kedysi ja. Tým sa venujem, tým dávam svoje vedomosti a skúsenosti obchodníka a manažéra. Vždy rada privítam vo svojom tíme ľudí bez skúseností , ale aj ľudí z „fachu.“ Rozdiely však medzi nimi nerobím, máme im čo odovzdať a odovzdávam im to rada:)

Ak prešľapujete už dlho na jednom mieste tak, ako kedysi ja, alebo dokonca cúvate, ozvite sa nám.

Veď ako inak sa presvedčíte, či Universal nie je aj Vaša cesta? Nemusíte sa báť, prekážky budeme preskakovať spolu:)

Renáta Duszová regionálna riaditeľka Rožňava