Prečo sa oplatí operatívny leasing?

Firemné vozidlo predstavuje jeden z troch najvyšších nevýrobných nákladov. 

Celkové náklady na vozidlo totiž nezahŕňajú len samotné financovanie (akontáciu, splátku istiny či úrokov), ale aj servis, nákup a výmenu pneumatík, poistenie, amortizáciu (stratu hodnoty vozidla v čase) a podobne. 

Ak ste živnostník alebo firma, a potrebuje obstarať a následne prevádzkovať jedno či viacero automobilov, rozumným a finančne dostupným riešením je operatívny lízing . Práve možnosti tejto v dnešnej dobe obľúbenej služby, dokážu optimalizovať každú jednu nákladovú položku a na konci dňa šetriť okrem prostriedkov spoločnosti aj váš drahocenný čas. Flexibilita nastavenia jednotlivých parametrov služby v čase, je dnes už súčasťou každého balíka a bezpochyby prináša ďalšie úspory. 

Pre všetkých našich kolegov, sme si spolu s partnermi Impuls Leasing a Motor Car, pripravili exkluzívny fleet program, s ktorým je možné získať reprezentatívne, bezpečné a modernými technológiami prešpikované vozidlá prémiovej značky Mercedes-Benz. Atraktívne podmienky financovania, bohatý balíček doplnkových služieb ešte viac umocňujú radosť so samotnej jazdy a z pocitu efektívne vynaložených financií. 

Ak vás možnosť zaobstarať si svoj Mercedes za zvýhodnených podmienok zaujala, pridajte sa k nám a môžeme sa o tom porozprávať bližšie.